Leta i den här bloggen

fredag 27 juli 2018

Bildavbrott

Ett gångjärn på min dator - en Lenovo laptop -  gick sönder i våras. Jag köpte då, i panik, en ny snarlik Lenovo med "hållbara gångjärn av zinklegering" (det verkade ju rimligt att Lenovo insett att den tidigare designen inte riktigt höll måttet). Men att byta dator är inte gjort i en handvändning. Det är mycket som ska föras över (och ännu mer som ska slängas, ungefär som när man flyttar) så jag lagade min gamla dator med gorillatejp. Det har funkat till idag. När jag skulle starta datorn i morse var skärmen obevekligen svart, hur jag än gjorde. Så nu blev jag tvungen att ta den nya, med de fina gångjärnen, i bruk. Det är en mycket fin dator MEN den saknar den inbyggda kortläsare min gamla hade, så tills jag löst det problemet blir bloggen utan bilder (eller, som i häckleinlägget, med återanvända gamla bilder).

Hårddisken på min gamla Lenovo är full med bilder. Hur jag ska komma åt dessa får bli ett senare problem. Nu är det för varmt för att jag ska orka bry mig...

edit. Jag vet att jag har en kortläsare någonstans... Nå, man kan inte ha samma ordning på allt som man har på sin fiskeutrustning. Tillsvidare får kameran i mobilen (som jag kan ansluta till datorn) bli lösningen.

1 kommentar:

  1. Ha, gamla tider var bättre och i-landsproplemem var färre!
    Men vete fn om vädret var bättre!? Ok, fiskevädret kan diskuteras, men annars är det rätt ok temperatur nu!

    SvaraRadera