Leta i den här bloggen

onsdag 4 maj 2022

Mina favoritbutiker

Fysiska fiskebutiker - sådana man kan kliva in i och en stund senare kliva ut med lättare plånbok, ett leende på läpparna och, till exempel, ett nytt spö - är guld. Det är i sådana man ska handla. Har butiken även försäljning via nätet (minns ni när det hette postorder?) är det OK att utnyttja den servicen. Att, däremot, amvända sig av den fysiska butiken enbart för att få hjälp av personalen och "klämma" på grejorna för att sedan köpa där man kan hitta dem billiast på nätet är ett skitstövelbeteende. Så du som gör på det viset får gärna känna dig träffad, det är du värd.

Mina favoritbutiker är Dogger i Norrtälje, Sportfiskeboden i Täby, Lundgrens i Gamla Stan, Fiskespecialisten i Ed och Snäjk i Vänersborg. Gynna dem! Senast idag tittade jag in på Sportfiskeboden och köpte keramhybridlager och litet annat till en 5500 CS Pro Rocket som behöver piggas upp. Gynna den eller de fysiska butiker du har i din närhet.  Vill du puffa för din favoritbutik så är kommenarsfältet öppet.

1 kommentar:

  1. Man kan ju tänka sig att det ska till en speciell typ utav idiot för att se ut en vara i butik och sedan köpa den billigare någon annanstans.

    Strömvalls i Göteborg är min favorit. Inte största utbudet men personalen är kunnig och engagerad. Dom försöker heller inte sälja på dig det dyraste utan det dom upplever som mest prisvärt.

    SvaraRadera