Leta i den här bloggen

tisdag 17 december 2019

Slaget om Vallgraven

Ni som såg min lilla aptitretare (eller teaser, som det heter på nutidssvenska) om Slaget om Vallgraven och kanske kände igen den gamla vasaborgen i Vadstena (eller Vasstena som invånarna uttalar det) har naturligtvis (eller åtminstone kanske?) undrat. Över vad det handlade om. Inte? Hmmm...



Nå, om nu någon undrar och/eller bryr sig så kan jag berätta (ni som varken undrar eller bryr er kan sluta läsa nu och klicka över till något ännu mer meningslöst) att det handlade om att tre deltagare på diskussionsforumet sportfiskeforum.se fått kontakt och bestämt att träffas IRL för en liten fisketävling. I vallgraven i Vasstena. Och det gjorde vi. Och det var kanon. Succé. 

Visserligen var vädret sk*t och ingen av oss fick någon fisk (även om Håkan yrade om att han haft ett "nafs") men det var hur kul som helst. För så är det. Hur läckert det än ser ut när man ser sådant som Pike Fight på tuben så går det inte upp emot att själv vara där. Utan ackompanjerande rockmusik och utan häftiga båtar men med ett spö i näven och goda kamrater omkring sig. Fiske. Det är vad det handlar om.

Alla vann.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar