Leta i den här bloggen

söndag 9 oktober 2022

Lågpris

Lämpliga jigghuvud till de mjukisar jag skrev om senast kan man naturligtvis köpa på samma ställe, i vilken sportfiskebutik som helst eller på... Dollarstore. Eller på Ö&B. För så är det att man i dessa lågprisbutiker alltid kan hitta grejor från Fladen Fishing medan de är mer sporadiskt (om alls) förekommande i reguljära sportfiskebutiker.

Varför det förhåller sig så vet jag inte. Kanske handlar det om en marknadsstrategi från Fladens sida eller så är det den övriga sportfiskebranschen som ser märket över axeln. Hur som helst så ar Fladen en lågprisstämpel vilket väl är både bra och dåligt.

Lågt pris är i sig ingen nackdel, åtminstone inte för konsumenten, och de flesta grejor av Fladens sortiment som jag kommit i kontakt med har varit helt OK. Andra har varit riktigt bra. Så finns det en del bottennapp men de kan man ju, som van fiskare, se till att undvika.

Riktigt bra är deras jigghuvuden, tillverkade i okänt blyfritt material och målade i olika färger. Krokarna är riktigt bra och huvudena finns i vikter från 10 till 80 gram (fast på Dollarstore och Ö&B har jag inte sett tyngre är 20 gram). Varje vikt kan väljas i olika krokstorlekar.

Vill man inte handla sin fiskeutrustning på Dollarstore eller Ö&B kan man naturligtvis besöka någon av Fladens egna butiker - Fladen Store - på västkusten eller handla via fladenfishing.se. Fast då blir det genast mindre lågpris.

Behöver man 10 grams jigghuvuden och vill man göra ett litet klipp så köper man på Dollarstore den förpackning som ses på bilden till höger. För den får man betala 40 kr. Man kan även beställa den från Fladen. För fullt rimliga 89 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar