Leta i den här bloggen

söndag 14 mars 2021

It´s a mystery

Livet är fullt av mysterier. Och väl är det, för det bidrar till att göra det intressant och hur hemskt vore det inte om livet var ointressant? Hemskt tråkigt.

Det mysterium jag just nu grubblar över är måhända inte existensiellt och heller ingen stor sak, men ändå. Den förträfflige Alan Hawk publicerar på sin hemsida oerhört initierade och välskrivna recensioner av haspelrullar (företrädesvis av tyngre modell avsedda för det salta fisket) och de flesta (alla) av dessa har jag läst med stor behållning och detta trots att det fiske jag ägnar mig åt inte kräver sådana rullar. Mysteriet rör rullen D.A.M. Quick FD, närmare bestämt den påkostade nya version av de klassiska Quick med snäckväxel som en gång i tiden tillverkades i dåvarande Västberlin och ännu närmare bestämt mr Hawks recension av sagda rulle.



Mitt intresse betingas av att jag själv äger rullen (i storlekarna 100 resp 200) och mysteriet består i att hemsidan nu i flera år haft en länk till recensionen men länken varit, är och förblir (?) död. Så jag undrar. Finns recensionen? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar