Leta i den här bloggen

lördag 4 maj 2024

Hard Core

Visst, jag uppskattar spön som är lätta och känsliga men jag avskyr grejor som inte håller och nästan lika illa är att fiska med en utrustning som är så klen och skör att man hela tiden måste vara försiktig så att den inte går sönder. Grejor ska hålla. Fiskegrejor ska hålla även om man skulle råka kroka en mycket större fisk än vad man kunnat räkna med och under adrenalinrusets inflytande begår ett eller annat misstag.
 

Därför gillar jag spön som Ron Thompson Hard Core. Spön som inte är obrytbara men man får verkligen anstränga sig för att misslyckas med sådana här prylar. Trygga och pålitliga fiskekamrater. Precis sådana man gärna har med sig om man ska ge sig ut på äventyr.

Shakespeare Ugly Stik är spön bygga enligt samma filosofi och i ekonomiklassen finns Fladen Fishing Xtra Flexx. Inte de läckraste eller mest hypeade spöna men spön som gör jobbet och inte ger upp. Grunden är den fantastiska glasfibern, ett otroligt bra material för spöklingor om man vill kunna lita på att grejorna håller. och vem vill inte det?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar